Μουσική σε Πρώτη Βαθμίδα

Γνωρίστε την πλούσια θεματολογία που προσφέρει το περιοδικό της ΕΕΜΑΠΕ,
" Μουσική στην Πρώτη Βαθμίδα" και ενημερωθείτε για τα ζητήματα της σύγχρονης παιδαγωγικής.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα του περιοδικού μας.

Τεύχος 14

Το τεύχος του περιοδικού "Μουσική σε Πρώτη Βαθμίδα" της ΕΕΜΑΠΕ για το έτος 2014 συμπεριλαμβάνει, όπως πάντα, ενδιαφέροντα άρθρα και αφιερώματα σχετικά με τη μουσική, την εκπαίδευση και τη μουσική αγωγή, καθώς και τα νεότερα μουσικοπαιδαγωγικά νέα.

Ετικέτες
Ημερομηνία
ΤΕΥΧΟΣ 14 | ΑΝΟΙΞΗ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Παραστατικές Τέχνες και Μουσική Εκπαίδευση

Το 12ο και 13ο τεύχος της "Μουσικής σε Πρώτη Βαθμίδα" πραγματεύεται τη σχέση μεταξύ των παραστατικών τεχνών και της μουσικής εκπαίδευσης.

Ετικέτες
Ημερομηνία
ΤΕΥΧΟΣ 12 & 13 | ΑΝΟΙΞΗ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2013

Συνέργεια Τεχνών και Εκπαίδευση

Στο ενδέκατο τεύχος του περιοδικού "Μουσική σε Πρώτη Βαθμίδα" της Ένωσης Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συζητείται η θεματική ενότητα "Συνέργεια Τεχνών και Εκπαίδευση".

Ετικέτες
Ημερομηνία
ΤΕΥΧΟΣ 11 | ΑΝΟΙΞΗ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

Πολιτισμική Εκπαίδευση & Μουσική Αγωγή

Τα Τεύχη 9 και 10 του περιοδικού της ΕΕΜΑΠΕ "Μουσική σε Πρώτη Βαθμίδα" πραγματεύεται θέματα που άπτονται της πολιτισμικής εκπαίδευσης σε συνδυασμό με τη μουσική αγωγή.

Ετικέτες
Ημερομηνία
ΤΕΥΧΟΣ 9 & 10 | ΑΝΟΙΞΗ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2010

Η συμβολή του εκπαιδευτικού υλικού στην εκπαιδευτική έρευνα και πράξη

Η θεματική ενότητα του τεύχους της "Μουσικής σε Πρώτη Βαθμίδα" για το έτος 2009 εξετάζει τη συμβολή του εκπαιδευτικού υλικού στην εκπαιδευτική έρευνα και την πράξη.

Ετικέτες
Ημερομηνία
ΤΕΥΧΟΣ 7 & 8 | ΑΝΟΙΞΗ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2009

Τα Νέα Διδακτικά Πακέτα για το Μάθημα της Μουσικής στο Πλαίσιο του Νέου Αναλυτικού Προγράμματος για τη Μουσική (Α.Π.Σ.) και του Διαθεματικού Ενιαίου Πλαισίου Προγραμμάτων Σπουδών (Δ.Ε.Π.Π.Σ.)

Το 5ο και 6ο Τεύχος της "Μουσικής σε Πρώτη Βαθμίδα" αφορά τα νέα διδακτικά πακέτα για το μάθημα της Μουσικής, στο πλαίσιο του νέου αναλυτικού προγράμματος για τη μουσική, καθώς και του διαθεματικού ενιαίου πλαισίου σπουδών.

Ετικέτες
Ημερομηνία
ΤΕΥΧΟΣ 5 & 6 | ΑΝΟΙΞΗ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Πολιτικές Πολιτισμού (β αφιέρωμα)

Το τέταρτο τεύχος του περιοδικού της ΕΕΜΑΠΕ "Μουσική σε Πρώτη Βαθμίδα" αποτελεί τη συνέχεια του αφιερώματος του προηγούμενου τεύχους σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις πολιτικές πολιτισμού.

Ετικέτες
Ημερομηνία
ΤΕΥΧΟΣ 4 | ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2007

Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Πολιτικές Πολιτισμού (α αφιέρωμα)

Το τεύχος της "Μουσικής σε Πρώτη Βαθμίδα" για την Άνοιξη του 2007 είναι αφιερωμένο στο θέμα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πολιτιστικής πολιτικής.

Ετικέτες
Ημερομηνία
ΤΕΥΧΟΣ 3 | ΑΝΟΙΞΗ 2007

Διαθεματικότητα και Σχέδια Εργασίας

Το δεύτερο τεύχος της "Μουσικής σε Πρώτη Βαθμίδα" καλύπτει πολύπλευρα τη θεματική "Διαθεματικότητα και Σχέδια εργασίας" με άρθρα της εξειδικευμένης σε σχετικά θέματα συγγραφικής ομάδας του.

Ετικέτες
Ημερομηνία
ΤΕΥΧΟΣ 2 | ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2006

Μουσική και Άλλες Τέχνες στην Εκπαίδευση

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού της ΕΕΜΑΠΕ για την άνοιξη του 2006 πραγματεύεται θεματικές γύρω από τη μουσική και τις άλλες τέχνες στον τομέα της εκπαίδευσης.

Ετικέτες
Ημερομηνία
Τεύχος 1 | Άνοιξη 2006
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.