Καλωσορίσατε στην ΕΕΜΑΠΕ

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής είναι μία κοινότητα ανθρώπων, οι οποίοι, με αγάπη για τη μουσική, φροντίζουν για την αναβάθμιση, την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της μουσικής στην Ελληνική Εκπαίδευση. Για την επιτυχία του στόχου μας, λειτουργούμε ως φορέας εκπαίδευσης μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων, συνεδρίων, διεθνών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων που πραγματοποιούμε είτε αυτόνομα, είτε μέσω συμπράξεων με άλλους φορείς.

Παρέχουμε στα μέλη μας οικονομικότερα κόστη εκπαίδευσης ενώ, ταυτόχρονα, αποκτούν προτεραιότητα συμμετοχής και πρόσβασης.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε εκπαιδευτικό υλικό ώστε να μεταφέρετε τις γνώσεις σας αρτιότερα στους μαθητές σας.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γίνε Μέλος της ΕΕΜΑΠΕ

Γίνε Μέλος της ΕΕΜΑΠΕ

Η οικογένεια της Ένωσης Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ) καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς - φίλους της Μουσικής να γίνουν μέλη της. Τα μέλη μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επιμορφώνονται σε θέματα που άπτονται της Μουσικής και της Εκπαίδευσης, αποκτώντας πρόσβαση σε εκδόσεις, εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Ένωσής μας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.