Γίνε Μέλος της ΕΕΜΑΠΕ ή Ανανέωσε τη συνδρομή σου

Η οικογένεια της Ένωσης Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ) καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς - φίλους της Μουσικής να γίνουν μέλη της. Τα μέλη μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επιμορφώνονται σε θέματα που άπτονται της Μουσικής και της Εκπαίδευσης, αποκτώντας πρόσβαση σε εκδόσεις, εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Ένωσής μας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Ένωσης έχουν μια σειρά από προνόμια:

Παραλαμβάνουν τον κωδικό αριθμό μέλους, ο οποίος:

  1. Δίνει πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοση Μουσική σε Πρώτη Βαθμίδα
  2. Παρέχει το δικαίωμα της συμμετοχής κατά προτεραιότητα καιι της έκπτωσης σε επιστημονικές, παιδαγωγικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της ΕΕΜΑΠΕ
  3. Παρέχει το δικαίωμα αγορών με έκπτωση από 10% - 30% σε επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες με την ΕΕMAPE SMART CARD

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για τα μέλη κοινοποιώντας τον κωδικό αριθμό που αναγράφεται στην EEMAPE SMART CARD. Απαραίτητη μαζί με την κάρτα θεωρείται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Εγγραφή Μέλους

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως μέλη της ΕΕΜΑΠΕ θα πρέπει να συμπληρώσουν την online αίτηση εγγραφής Μέλους. Οι αιτήσεις των νέων μελών της ΕΕΜΑΠΕ εγκρίνονται από το Δ.Σ. της Ένωσης.
Τα νέα μέλη ειδοποιούνται μέσω email για την έγκριση της αίτησής τους και αφού καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή (80 ευρώ για το 2019 - 2020), παραλαμβάνουν την κάρτα μέλους (ΕΕΜΑΠΕ SMARTCARD) ώστε να έχουν όλα τα προνόμια του μέλους.

Ανανεώσεις Συνδρομών

Κάθε εγγραφή διαρκεί για ένα οικονομικό έτος (π.χ από 1/1/2019 έως 31/12/2019).

Η ανανέωση συνδρομής για τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη για το 2019 - 2020 έχει ορισθεί στα 40 ευρώ.

Τρόπος πληρωμής για την Εγγραφή Μέλους και την Ανανέωση Συνδρομής

Με κατάθεση του ποσού στον αρ. λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς: Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ)

Απλός: 6053-040031-004
IBAN: GR1701710530006053040031004
BIC: PIRBGRAAXXX

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε να στέλνετε στο email της ΕΕΜΑΠΕ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την αποστολή της αίτησης ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, ακόμα και για μέλη που επανεγγράφονται με την ένδειξη πχ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ_ΕΓΓΡΑΦΗ_2013 και στην οποία εμπεριέχονται τα πλήρη στοιχεία σας.

 

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής ! 

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.