Διεθνές Σεμινάριο Φλογέρας από Καλάμι στο Immensee της Ελβετίας

Σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση και το έντυπο εγγραφής για το Διεθνές Σεμινάριο Φλογέρας από Καλάμι που θα λάβει χώρα από 31 Ιουλίου μέχρι 7 Αυγούστου του 2016 στο Immensee της Ελβετίας, στο οποίο θα διδάξουν και δάσκαλοι από την Ελληνική Συντεχνία. Η διορία για τις αιτήσεις λήγει στις 20 Δεκεμβρίου 2015.

Την ίδια διορία έχει και η προκαταβολή 250CHF με έμβασμα, που όμως λόγω των capital controls δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε προς το παρόν.
Ζητάμε από εσάς που θα υποβάλετε αίτηση συμμετοχής, να ειδοποιήσετε τη συντεχνία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με σκοπό να σας συμπεριλάβουμε στους συμμετέχοντες.

Εκ μέρους του ΔΣ της Ελληνικής Συντεχνίας από καλάμι.
Καλή, δημιουργική μουσική χρονιά!
http://pipersguild.blogspot.com

Αρχεία:

 

 

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.