Σύσταση Παιδικής Χορωδίας Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.)

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) σας καλεί να συμμετέχετε στην στελέχωση της νεοσύστατης Παιδικής Χορωδίας που πρόκειται να ιδρύσει. Στόχος ίδρυσης της συγκεκριμένης χορωδίας είναι, κυρίως, η ερμηνεία του Ολυμπιακού Ύμνου (Στίχοι: Κ. Παλαμά, Σύνθεση: Σ. Σαμάρα) και τραγουδιών Ολυμπιακών Αξιών (Ευ Αγωνίζεσθαι, Ευγενή Άμιλλα).

Η χορωδία θα στελεχωθεί από 100 μαθητές ηλικίας 8-14 ετών, των δημοσίων σχολείων της Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν αξιολόγησης. Οι επιλεχθέντες μαθητές θα παρακολουθούν δωρεάν μαθήματα μουσικής, σε εβδομαδιαία βάση, από διακεκριμένους εκπαιδευτικούς μουσικής παιδείας, στην Έδρα της ΕΘΝ.Ο.Α. (Βικέλα 52, Χαλάνδρι).

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχει η σχολική σας μονάδα στην ανωτέρω δράση, παρακαλούμε, όπως αναθέσετε στους υπευθύνους εκπαιδευτικούς, να αξιολογήσουν και να προτείνουν μαθητές, οι οποίοι ενδιαφέρονται και διαθέτουν μουσικές ικανότητες.

Η συμμετοχή έχει ξεκινήσει και παρατείνεται έως την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 μέχρι τις 14.00΄ μ.μ.

 

Παρακαλούμε, όπως χρησιμοποιήσετε για πληροφορίες τα παρακάτω στοιχεία.

Τηλ: 2106878951

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κιν: 6940000611

 

Γραμματεία Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.)

Λ. Δημητρίου Βικέλα 52,

152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.