Εξ Αποστάσεως πρόγραμμα στη Μουσική Παιδαγωγική

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις Επιστήμες Αγωγής  με κατευθύνσεις μεταξύ άλλων, σε Μουσική Παιδαγωγική και Τέχνες και Εκπαίδευση, οι οποίες προσφέρονται για πρώτη φορά τον Οκτώβριο 2013.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τα μαθήματα για τις δύο αυτές κατευθύνσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δρα Νατάσα Οικονομίδου Σταύρου.

Για πληροφορίες για διαδικαστικά θέματα (αίτηση, δίδακτρα, εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα κ.ά) παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Ανθή Τζιακούρα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η διάρκεια φοίτησης είναι από 1-4 χρόνια.

Μάθετε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα, εδώ

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.