2ος Διαγωνισμός Σύνθεσης Χορωδιακού Έργου

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών ως Συλλογικός Χορωδιακός Φορέας της Πατρίδας μας, συνεχίζοντας το σημαντικό έργο που έχει αναπτύξει προς όφελος της Ελληνικής Χορωδίας παίρνει την πρωτοβουλία να προκηρύξει τον 2ο Διαγωνισμό Σύνθεσης Χορωδιακού Έργου. Tα έργα που θα υποβληθούν για Παιδικές Χορωδίες θα είναι έως 3 φωνές, για Μικτές Χορωδίες έως 4 φωνές, για Ανδρικές Χορωδίες έως 4 φωνές και για Γυναικείες Χορωδίες έως 4 φωνές. Τα έργα θα είναι a cappella ή με συνοδεία πιάνου.

Ο στόχος του διαγωνισμού είναι ο εμπλουτισμός του ρεπερτορίου των Ελληνικών Χορωδιών.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος Έλληνες συνθέτες με μόνο ένα νέο – χορωδιακό έργο σε ποίηση Ελλήνων Ποιητών (Αρχαίων και Σύγχρονων), Εκκλησιαστικό Κείμενο ή ποιήματα άλλων Ελλήνων ποιητών - στιχουργών απαλλαγμένων Πνευματικών Δικαιωμάτων με γραπτή δήλωση των κληρονόμων  (αποκλείονται ήδη μελοποιημένοι στίχοι τραγουδιών). 

Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να αναζητήσετε στην Ιστοσελίδα της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών www.stegi-chorus.gr.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Site: www.stegi-chorus.gr

Τηλέφωνα: 2106375420, 6945159679, 6936773337, 6949966600

Fax 2106196801

Facebook: http://www.facebook.com/stegichorus

Για περισσότερες πληροφορίες σχεςτικά με το διαγωνισμό της Στέγης Ελληνικών Χοροδιών δειτε το σχετικό Δελτίο Τύπου.

 

 

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.