Γράψε Μια Επιστημονική Όπερα: Πρόγραμμα CREAT-IT

Το πρόγραμμα CREAT-IT στοχεύει στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών σε πρακτικές διδασκαλίας Θετικών επιστημών μέσα από τις Τέχνες συνδυάζοντας την Επιστήμη, τον Πολιτισμό, τη Δημιουργικότητα και την Τεχνολογία.

«Γράψε Μια Επιστημονική Όπερα» (Write A Science Opera). Το στοιχείο της Μουσικής σε ένα παραστατικό δρώμενο αντιμετωπίζεται ως εργαλείο διερευνητικής μάθησης με αντικείμενο την Επιστήμη. Εκπαιδευτικοί θετικών Επιστημών και Τεχνών, εισάγονται σε πρακτικές δημιουργίας μουσικών δρωμένων με πρωταγωνιστές μαθητές.

Δείτε περισσότερα στο http://portal.opendiscoveryspace.eu/group/creat-it-gr-elliniki-omada-ylopoiisis-818951.

Περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πώς το 2ο Εργαστήριο της Δράσης έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015, στις 12.00 το μεσημέρι.

Χώρος διεξαγωγής: Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας, αίθουσα 545, 5ος όροφος, Κτίριο Φιλοσοφικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες http://portal.opendiscoveryspace.eu/el/node/819054.

 

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.