Δωρεάν Κατάρτιση για τα μέλη της ΕΕΜΑΠΕ σε βασικές δεξιότητες ΤΠΕ για την απόκτηση Πιστοποιητικού χρήσης Η/Υ

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ) σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΣΒΙΕ θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στο πλαίσιο του έργου «Δωρεάν Κατάρτιση ανέργων και εργαζομένων σε βασικές δεξιότητες ΤΠΕ για την απόκτηση Πιστοποιητικού χρήσης Η/Υ».

Σκοπός του έργου είναι οι καταρτιζόμενοι/νες να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πληροφορικής και να εξοικειωθούν στη χρήση των Η/Υ και τις εφαρμογές τους. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν τμήματα κατάρτισης τριών κύκλων, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα εκπαιδεύονται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

α) Εισαγωγή στην Τηλεκατάρτιση και Υπηρεσίες Διαδικτύου (8 ώρες)

β) Επεξεργασία Κειμένου (10 ώρες)

γ) Υπολογιστικά Φύλλα (10 ώρες)

Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν μαθήματα κατάρτισης εντελώς δωρεάν και το μόνο που απαιτείται από αυτούς είναι η καταβολή του αντίτιμου της κάρτας δεξιοτήτων καθώς και αυτού της εξέτασης έκαστης ενότητας . Μετά από το τέλος κάθε ενότητας θα διεξάγονται εξετάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στην Πιστοποίηση των Δεξιοτήτων των Εκπαιδευομένων στη χρήση Η/Υ.

Τα προγράμματα Κατάρτισης αναμένεται να ξεκινήσουν με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού των εκπαιδευομένων.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της ΕΕΜΑΠΕ στη διεύθυνση Πειραιώς 57, Αθήνα (πλησίον της Πλατείας Κουμουνδούρου), καθώς και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3312992 καθημερινά 10:00 με 17:00 (κα Λίλα Παλτόγλου).

ΦΟΡΕΑΣ:
ΕΕΜΑΠΕ - ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.