Καλωσορίσατε στην ΕΕΜΑΠΕ

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής είναι μία κοινότητα ανθρώπων, οι οποίοι, με αγάπη για τη μουσική, φροντίζουν για την αναβάθμιση, την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της μουσικής στην Ελληνική Εκπαίδευση. Για την επιτυχία του στόχου μας, λειτουργούμε ως φορέας εκπαίδευσης μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων, συνεδρίων, διεθνών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων που πραγματοποιούμε είτε αυτόνομα, είτε μέσω συμπράξεων με άλλους φορείς.

Παρέχουμε στα μέλη μας οικονομικότερα κόστη εκπαίδευσης ενώ, ταυτόχρονα, αποκτούν προτεραιότητα συμμετοχής και πρόσβασης.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε εκπαιδευτικό υλικό ώστε να μεταφέρετε τις γνώσεις σας αρτιότερα στους μαθητές σας.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μαρία Αργυρίου--Πρόεδρος της ΕΕΜΑΠΕ

Μαρία ΑργυρίουΠρόεδρος της ΕΕΜΑΠΕ

Η Μαρία Αργυρίου, Ph.D., MEd., MΕd., εντάσσεται ως Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό της Εφαρμοσμένης Μουσικής Παιδαγωγικής και είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (http://www.pse.aegean.gr/). Με πολυετή διδακτική εμπειρία στην πρωτοβάθμια μουσική εκπαίδευση και συμμετοχή σε ερευνητικά ευρωπαϊκά προγράμματα, εστιάζει τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα στη φιλοσοφία της μουσικής εκπαίδευσης, στη διδακτική της μουσικής στην προσχολική αγωγή και στην πολιτιστική πολιτική.

Ελισσάβετ Περακάκη--Αντιπρόεδρος της ΕΕΜΑΠΕ

Ελισσάβετ ΠερακάκηΑντιπρόεδρος της ΕΕΜΑΠΕ

Υπηρετεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως μουσικός και είναι υποδιευθύντρια στο 2ο Γυμνάσιο Νίκαιας.  Είναι Διδάκτορας του τμήματος Μουσικών Σπουδών Αθήνας (2009) στο τομέα της Μουσικής Παιδαγωγικής. Η συγγραφική της δραστηριότητα περιλαμβάνει βιβλία με μουσικοπαιδαγωγικό περιεχόμενο ενώ στα επιστημονικά της ενδιαφέροντα είναι η ένταξη δεξιοτήτων σκέψης στις δραστηριότητες του σχολικού μαθήματος Μουσικής.

 


 

Ανδρέας Πριονάς--Ταμίας της ΕΕΜΑΠΕ

Ανδρέας ΠριονάςΤαμίας της ΕΕΜΑΠΕ

Υπηρετεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως μουσικός και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακολουθεί τον μεταπτυχιακό κύκλο «Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση» του ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ. Είναι μόνιμος συνοδός πιάνου και καλλιτεχνικός συνεργάτης στα χορωδιακά σύνολα της Ανδρικής Χορωδίας Νίκαιας και στο Ωδείο Χ.Α.Ν. Νίκαιας.

 

 

Γιώργος Σιτώτης--Γενικός Γραμματέας της ΕΕΜΑΠΕ

Γιώργος ΣιτώτηςΓενικός Γραμματέας της ΕΕΜΑΠΕ

Υπηρετεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως μουσικός και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως συνθέτης και διευθύνει ορχήστρες και χορωδίες. Έχει διατελέσει επιμορφωτής για τα νέα διδακτικά πακέτα της Α και Β δημοτικού και συμμετέχει ως δάσκαλος - πιλότος σε ευρωπαϊκά προγράμματα.


 

Μαρία Μαγαλιού--Οργανωτική Γραμματέας

Μαρία ΜαγαλιούΟργανωτική Γραμματέας

Υπηρετεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως μουσικός και είναι υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων στη Δ/νση ΠΕ Γ΄Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του ΕΚΠΑ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μουσική Παιδαγωγική στο Πανεπιστήμιο του Reading της Μεγάλης Βρετανίας.

Γίνε Μέλος της ΕΕΜΑΠΕ-- ή Ανανέωσε τη συνδρομή σου

Γίνε Μέλος της ΕΕΜΑΠΕ ή Ανανέωσε τη συνδρομή σου

Η οικογένεια της Ένωσης Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ) καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς - φίλους της Μουσικής να γίνουν μέλη της. Τα μέλη μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επιμορφώνονται σε θέματα που άπτονται της Μουσικής και της Εκπαίδευσης, αποκτώντας πρόσβαση σε εκδόσεις, εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Ένωσής μας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.