Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καλλιτεχνικής Παιδείας: "Όπου Ακούς Μουσική"

Το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών (Π.Π.Γ.Π.Π.), υπό την αιγίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων - Πειραματικών Σχολείων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.), διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών το:

1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ με θέμα: 
«Όπου ακούς μουσική ...» Σύγχρονες Μουσικοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Ιουνίου 2015 στην πόλη της Πάτρας 

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 26/1/2015 μπορείτε να υποβάλετε εργασίες προς κρίση για την παρουσίασή τους στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καλλιτεχνικής Παιδείας:"Όπου ακούς μουσική ... Σύγχρονες μουσικοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις" (ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ 2015).  Περισσότερα εδώ.

Κατεβάστε το πρόγραμμα του Συνεδρίου από εδώ (αρχείο xls) ή εδώ (αρχείο pdf).

Κατεβάστε τον πίνακα των βιωματικών εργαστηρίων από εδώ (αρχείο pdf)

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 431950

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.