Ενημερώσεις και Πρόγραμμα για την Ημερίδα Παρουσίασης Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας

Η έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί από τη Σύμβουλο Μουσικής κα Κατερίνα Πολυμενοπούλου, η οποία θα αναφερθεί σε θέματα διασύνδεσης της Αγωγής Υγείας με τις Τέχνες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να καταθέσετε πλέον μόνο αναρτημένες εργασίες ή να εκθέσετε σε ειδικό χώρο που σας προσφέρεται - κατόπιν αίτησης - στην Ημερίδα Παρουσίασης Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 από τις 9.00 π.μ έως τις 8.00 μμ στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας (ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 1, 2104616494 2104625778).

Οι συμμετοχές για αναρτημένες εργασίες ολοκληρώνονται μέχρι και την Παρασκευή 24/5/2013. Παρακαλούμε πολύ για την άμεση ενημέρωση της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας με σκοπό την εξυπηρέτησή σας και την ένταξή σας στο πρόγραμμα, στο 6979 342401.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι μπορείτε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις ως ακροατές στο χρόνο που επιθυμείτε και στις παρουσιάσεις που επιλέγετε.

Οι βεβαιώσεις τόσο για τις παρουσιάσεις (εισηγήσεις, posters, εκθεσιακός χώρος, υλοποίηση προγράμματος, συμμετοχές παρακολούθησης) θα δοθούν στο τέλος της εκδήλωσης. 

Στην Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Στρογγυλή Τράπεζα με αντικείμενο «Προώθηση και Διάδοση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην σχολική κοινότητα. Παραδείγματα καλών πρακτικών για την Αγωγή Υγείας σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης ΠΕ Πειραιά», με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να σχεδιάσουν αντίστοιχα προγράμματα για την επόμενη σχολική χρονιά 2013-2014.

Εργαστήριο για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση: Για το συγκεκριμένο εργαστήριο (διάρκειας 1 ώρας, βλ. πρόγραμμα), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν ξεχωριστά τη συμμετοχή τους καθώς ο επιτρεπόμενος αριθμός αφορά 25 εκπαιδευτικούς (Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email των Σχολικών Δραστηριοτήτων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕξΑΕ_ΕΠΩΝΥΜΟ). Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα λάβουν ξεχωριστή βεβαίωση για το εργαστήριο το οποίο πραγματοποιείται με την επιστημονική επίβλεψη του ΕΑΠ). Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των εκπαιδευτικών και την ανάρτηση του προγράμματος στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.

 

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.