Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την Διημερίδα : "Τέχνη και Διαπολιτισμικότητα στη Μεσόγειο"

Ανοιχτή πρόσκληση για θεωρητικές εισηγήσεις και παρουσιάσεις εικαστικού έργου σε διημερίδα, στην Κέρκυρα, στις 21 και 22 Ιουνίου 2013, με θέμα "Τέχνη και Διαπολιτισμικότητα στη Μεσόγειο εκκινώντας από την αρχαιότητα - κοιτάζοντας προς το μέλλον", στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών (19-30 Ιουνίου).

Ευπρόσδεκτες είναι εισηγήσεις, τόσο από τα θεωρητικά επιστημονικά πεδία που άπτονται των οπτικοακουστικών τεχνών, όσο και από τα ποικίλα πεδία της καλλιτεχνικής έκφρασης των νέων µέσων, µε έµφαση στις διαπολιτισµικές ανταλλαγές στη σύγχρονη εποχή και στα νέα µέσα.

Προθεσµία αποστολής περιλήψεων: 8 Μαΐου 2013

Προθεσµία απάντησης σε περίπτωση αποδοχής: 15 Μαΐου 2013

Τόπος και χρόνος διεξαγωγής της διηµερίδας: Ιόνιος Ακαδημία, 21-22 Ιουνίου 2013

Ιστότοπος: http://avarts.ionio.gr/festival/2013/gr/call-for-papers

Τα πρακτικά της διημερίδας θα δημοσιευτούν σε ψηφιακή μορφή (eBook). Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή των άρθρων θα δοθούν στους συμμετέχοντες στη διημερίδα.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Μαριάννα Στραπατσάκη
Πρόεδρος του ΤΤΗΕ-ΙΠ
Department of Audio-Visual Arts <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.