Θερινή Μουσική Ακαδημία Δημοτικού Ωδείου Πατρών

Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών ως υπεύθυνος μουσικός εκπαιδευτικός φορέας του Δήμου έχει προγραμματίσει, για το χρονικό διάστημα από 1η έως και την 23η Ιουλίου 2014 την λειτουργία Θερινής Μουσικής Ακαδημίας, στην οποία θα διδάξουν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου. Η Θερινή Μουσική Ακαδημία θα περιλαμβάνει κύκλους Σεμιναρίων, ατομικών μαθημάτων, διαλέξεις, συναυλίες κ.α. απευθύνεται δε στους μαθητές όλων των επιπέδων του  Δημοτικού Ωδείου, σε όλους τους σπουδαστές Μουσικής στην πόλη αλλά και σε αρχαρίους οι οποίοι θα ήθελαν μια πρώτη επαφή ώστε το επόμενο σχολικό έτος να αρχίσουν μαθήματα Μουσικής.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση και να παρακολουθήσουν ατομικά μαθήματα πιάνου, βιολιού, βιόλας, βιολοντσέλου, κοντραμπάσου, κιθάρας, φλάουτου, κλαρινέτου, κλασσικών κρουστών, Drums, ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου, παραδοσιακών οργάνων, βασικών και ανώτερων θεωρητικών όπως και μαθήματα προετοιμασίας για εισαγωγή στις σχολές Μουσικολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για δηλώσεις συμμετοχής στην γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου, Αράτου 23 τηλ.2610/271087 καθημερινά από 8.00-21.00. 

 

 

 

Γίνε κι εσύ συνεργαζόμενος φορέας της ΕΕΜΑΠΕΈγκριτοι ακαδημαϊκοί φορείς, διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό την αναβάθμιση της Παιδείας και της Μουσικής Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.